Onzichtbare beugels

Wilt u iets laten doen aan de stand van uw tanden, maar het liefst zo min mogelijk zichtbaar? Dan is de doorzichtige beugel van Invisalign wellicht iets voor u. Hiermee werkt u naar een mooie glimlach toe, met behulp van ultradunne, doorzichtige hoesjes (aligners) om de tanden.
Deze aligners vervangt u om de 10 dagen tot twee weken voor een nieuwe. Telkens als u een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal uw gebit stapje voor stapje, week na week, verschuiven naar de gewenste positie.

Er wordt gebruik gemaakt van slimme software voor een volledig persoonlijke en digitale behandelplanning. Deze software stelt ons in staat om vooraf digitaal het eindresultaat aan u te kunnen laten zien. Wereldwijd zijn er al meer dan 5 miljoen mensen behandeld met deze beugels.

Zonder ongemakken de dag door

Een behandeling met deze onzichtbare beugel past simpel en makkelijk in uw dagelijks leven. De aligners zijn doorzichtig en vallen nauwelijks op wanneer u ze draagt. Ook zijn er geen metalen slotjes of draden, waardoor u geen last van mogelijke mondirritaties heeft.

De aligners zijn comfortabel om te dragen en worden uitgenomen om te eten, te drinken en tijdens het tandenpoetsen. Een goede mondhygiëne is hierbij dus gewaarborgd.

Behandeling met Invisalign in 4 stappen

Het aanmeten van de beugel vereist 4 stappen. U bent slechts 4 stappen verwijderd van een mooie glimlach!