PRAKTIJK

Orthodontiepraktijk Gooris is gevestigd aan de Steijnlaan 108 in Breda-Zuid, vlakbij het Amphia ziekenhuis (locatie Molengracht). De praktijk heeft een moderne uitstraling, en de sfeer binnen is open, prettig en ontspannen.

De wachtkamer biedt rustgevend uitzicht op een fraaie tuin, bomen en grasveld. Er is voor iedereen voldoende afleiding, bijvoorbeeld in de vorm van tijdschriften en ander leesmateriaal, Wi-Fi en televisie. Aan onze grote tafel kun je zelfs ontspannen je huiswerk vast gaan maken! Begin 2020 zal de praktijk een uitgebreide face-lift ondergaan voor een nog frissere uitstraling en voorzien worden van de nieuwste apparatuur!

De praktijk bevindt zich te midden van scholengemeenschappen: Tessenderlandt, Nassau, Onze Lieve Vrouwe Lyceum en lagere scholen: Hyacinthaschool, De Zandberg, Dirk van Veen, Boeimeer, Dr. de Visser en is met de auto, de fiets en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Tevens beschikt de praktijk over meer dan voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.